Är ni intresserade av healing i Mellerud?

Varmt välkomna in till den här bloggen där jag riktigt önskar att få inspirera er alla till ett bättre och lyckligare liv. Jag brukar vara försiktig med att skriva andra på näsan om vad de ska göra. Däremot berättar jag mer än gärna om hur jag själv har gjort, och hur olika saker har påverkat mig i positiv riktning. Så följ gärna min väg, om ni finner detta intressant! I dag ska jag tala om ett företag dit jag går för att få healing i Mellerud. In my heart heter företaget, och där jag har fått en sådan utmärkt hjälp att läka ihop som människa. 

 

Jag har märkt att intresset för healing har ökat. Och jag har faktiskt inte talat med en enda människa som sagt att det inte fungerar. Här handlar det nog samtidigt om att ha ett öppet sinne och våga tänka nytt, att inte vara för fastlåst i gamla vanföreställningar om att healing skulle vara en pseudovetenskap. Det är till syvende och sist själva upplevelsen som räknas. Jag och många andra upplever att det här fungerar, och det räknas i allra högsta grad. Tyvärr finns det dem som anser att endast sådant som kan mätas, vägas eller på andra sätt kontrolleras med siffror och diagram, vara det enda som räknas. Men nu struntar vi i sådana energitjuvar som tycker si, och konstaterar istället att jag tycker så, och nu vill jag istället fokusera på att healingen har en inneboende kraft som kan få oss att må så bra. Vill ni prova på healing i Mellerud av riktigt erfaren och välutbildad personal då är det till In my heart ni ska bege er. Här kan alla få den hjälp de behöver, och den är individuellt anpassad. En del behöver omfattande hjälp, medans andra klarar sig med en lättare form av healing.