Jag gillar att gå på detta gym i Trelleborg!

God morgon, god morgon! Det finns ett gym i Trelleborg som heter L9 Fitness. Jag flyttade till Trelleborg för några månader sedan och efter att ha kommit i ordning i nya lägenheten började jag leta efter ett gym som skulle passa mig. Jag hörde mig för bland några av mina nya bekanta och även på jobbet och jag blev rekommenderad att börja på L9 Fitness. Nu har jag tränat där i en månad och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med detta gym i Trelleborg. Framförallt för att det finns många olika aktiviteter att välja på. Det här gymmet borde därför vara intressant för många, så jag tänkte att jag skriver lite och berättar om det på bloggen, för är det något jag verkligen brinner för så är det träning och friskvård. Kan jag få med mig några på “tåget” så kan ingen bli gladare än jag! 

 

L9 Fitness är ett ställe för alla träningsintresserade, oavsett träningsbehov. Här finns det gruppträning, seniorpass, personlig träning, familjeträning, med mera. För den som vill sola finns där ett solarium och L9 Fitness har både en kiropraktor och sjukgymnaster för den som behöver konsultation av dessa. Det som jag tycker särskilt mycket om på L9 Fitness, utöver det stora utbudet av olika slags träningsaktiviteter, det är det fina omhändertagandet som jag har fått. Jag känner mig väldigt väl omhändertagen när jag går till detta gym i Trelleborg och jag skulle tycka det vore roligt om fler personer fick upp ögonen för det här gymmet. Hit kan man gå antingen för att träna upp sin styrka eller kondition, eller en kombination av bägge. Alla slags människor kommer hit, så det är verkligen ett ställe som passar alla!