L. Kristenssons Byggnadstjänst AB

Hej och hallå! Jag hoppas att ni känner att ni mår riktigt bra idag! I går skrev jag om mina planer inför hösten men idag ska jag istället prata med er om en byggfirma i Lund som erbjuder ett stort utbud av tjänster inom byggservice. Det är en underbar solig morgon idag och jag sitter på min träaltan med en kopp kaffe och fick lust att skriva några rader om L. Kristenssons Byggnadstjänst AB som det här företaget heter och som har hjälpt mig att bygga den här fina altanen. 

 

Orsaken till att jag anlitade det här företaget är att de varit här tidigare för olika jobb. Som vanligt begärde jag en offert så jag visste vad det skulle kosta. Med ROT-avdraget blev det väldigt prisvärt dessutom. Det här är en byggfirma i Lund som kan hjälpa till med väldigt mycket, till exempel nybyggnationer, renoveringar, rivningar, takarbeten, murning och putsning med mera. Jag har som sagt vid flera tillfällen fått hjälp av dem och de har alltid sett till att leverera de resultat jag var ute efter, och därför vill jag rekommendera även er som planerar något byggrelaterat att höra av er till denna byggfirma i Lund. Allt de gjort hemma hos mig är gjort med kvalitet och av fackmän. Oavsett vad du har för behov, förutsättningar och önskemål så vet jag att du kommer att kunna få riktigt god hjälp av det här företaget. Jag är som sagt mycket belåten med L. Kristenssons Byggnadstjänst AB och det känns jättekul att få skriva några ord om dem här på bloggen. Jag tänker att du som vill få reda på med borde ta och besöka deras hemsida, där finner du även telefonnummer och övriga kontaktuppgifter till L. Kristenssons Byggnadstjänst AB.